Airconditioners van Nippon Electric doen niet onder aan de grote reeds bekende merken! Deze airconditioners geven gegarandeerd de kwaliteit die je mag verwacht van deze klasse.

Geniet van het beste op het gebied van efficiëntie en comfort met een Airconditioner van Nippon Electric.

In de zoektocht naar de beste combinatie tussen efficiëntie en comfort. Nippon Electric heeft verschillende producten aan airconditioners uitgebracht. Deze producten zijn alle ontworpen volgens Japans ontwerp en behoren tot het topsegment airconditioners! Of jij nu een single split wilt of kiest  voor een multisplit systeem? Er is altijd wel een systeem die bij alle wensen past. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit verschillende binnenunits. 

Alle units zijn standaard voorzien van wifi. Daarnaast zijn de units niet alleen energiezuinig maar ook zijn ze nog eens laag in het geluidsniveau. En zo zijn er nog vele voordelen te benoemen.

Daarnaast heeft Nippon Electric zich gericht op het vereenvoudigen van de installatie! Het resultaat hiervan is dat de werking en de reiniging voor zowel de eindgebruiker als voor de installateur makkelijk is uit te voeren.

Verwarmen of koelen een Nippon Electric airconditioner regelt het hele jaar door een optimaal binnenklimaat.

Airconditioners van Nippon Electric

Alle airconditioners van Nippon Electric.

Klik op onderstaande link of klik op een van de afbeeldingen om direct naar het juiste product te gaan.

Klik hier voor het compleet product overzicht

Bekijk hier de folders

Bestel hier een onderdeel

Interesse gewekt?

Ontdek meer over onze producten en projecten. Of neem contact met ons op, wij staan klaar om u te assisteren!