Nooit meer slapeloze nachten!

Iedere airconditioning is anders!

Airconditioning eigenschappen.

Iedere airconditioning heeft zijn eigen eigenschappen: Zo zijn er verschillende energiebesparende functies te vinden, die gecombineerd zijn met de comfort en gemak functies. U kunt als het ware de airconditioning op specifieke wensen uitzoeken. Wist u zelfs dat het merk Fuji Electric zich onderschrijft met haar producten doordat het gekoppeld is met het EU-klimaatplan. Ze maken namelijk minder gebruik van fossiele brandstoffen en CO2 uitstoot. Bij Fuji Electric staat duurzame energie hoog in het vaandel.

Van alle luxe voorzien:

Daarnaast zijn de airconditionings van alle luxe voorzien. Wilt u graag een afstandsbediening bij uw airconditioning of het systeem met een mobiele applicatie bedienen? De nieuwste functie van Fuji Electric gaat via een wireless LAN-verbinding. De LAN-interface is gewijzigd in een USB-stick, hierdoor is de installatie veel eenvoudiger en kan er snel. Dit systeem is gemakkelijk te bedienen met uw smartphone of tablet op afstand dankzij de optionele wifi-interface. Zo ziet u maar, alles is te regelen met een nieuwe en moderne airconditioning.

Energiezuinig:

Met een airconditioning kunt u zowel koude als warme lucht de ruimte ingeblazen worden. Bovendien is de ruimte snel gekoeld of verwarmt. Dit in vergelijking met een traditionele radiator. Nu hoor ik u denken, waarom is het dan energiezuiniger? Met een radiator verwarmt u vaak meerdere ruimtes zodra u de kachel aanzet. U bent waarschijnlijk meer op de benedenverdieping als op de bovenverdieping. Met een airconditioning verwarmt u echter alleen de ruimte waar u op dat moment wilt verwarmen of wilt koelen. Er zijn zelfs modellen met een bewegingssensor ingebouwd. Het grote voordeel hiervan is dat er enkel capaciteit geleverd wordt indien er mensen in de ruimte aanwezig zijn. Dit zorgt voor een zeer hoog seizoensrendement.

Experts:

Op het moment dat u meer informatie wilt over bepaalde producten of advies op maat wilt ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts bezitten de juiste kennis en expertise om u van het juiste advies te voorzien of om het gewenste product te leveren.

Share this post