Airconditioners

Topmerk airconditioners op maat!

Ben je op zoek naar een  airconditioner  van een topmerk voor jouw woning/bedrijf? Dan ben je bij PT operations BV op het juiste adres. Met de modellen die wij leveren kun je een kwalitatief hoogwaardige airconditioner verwachten, waarbij er zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Ben je er klaar voor om de temperatuur een stuk aangenamer te maken? Het tijdperk van te warme ruimtes is voorbij. Wist je dat als de temperatuur niet goed is, je concentratie achteruitgaat en slaperig wordt.  Waardoor je dus automatisch minder presteert. 

topmerk airco
Wandmodel
topmerk airco
Wandmodel Fuji

Airconditioning: hoe werkt het?

Dat de vraag naar airconditioners de afgelopen jaren flink is toegenomen hoeven wij je niet te vertellen, maar dat er veel verschil in de merken en modellen van de airconditioners zit wel.

Wij beiden het juiste advies om een keuze te kunnen maken welk systeem  airconditioner het beste past bij jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan de juiste capaciteit, voor de gewenste ruimte. Hierdoor behaal je het optimale resultaat.

Doordat airconditioningsystemen schone, gezonde en gekoelde lucht leveren zijn de airconditioningssystemen voor iedere ruimte geschikt. Naast de gekoelde lucht, kunnen onze systemen ook ruimtes verwarmen. Zo profiteert je het hele jaar door van de voordelen. 

Airconditioning Gorinchem

PT Operations BV is gevestigd in Gorinchem en zit al jaren in het vak. Al ruim 20 jaar zijn wij de specialist op het gebied van airconditioning van topmerken zoals Fuji ElectricMidea, Nippon Electric, Aqua DX, Nippon Electric en Kaysun. Dit zijn merken die al jaren in verschillende landen in de top meedraaien en dat is niet voor niets.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die een airconditioner voor jouw bedrijf of woning kan betekenen? Neem vrijblijvend met ons op via info@pt-o.nl of +31 (0) 183 616 633 en wij vertellen je graag meer over onze producten en diensten.er

topmerk airco
PT Operations BV