Airconditioning op de slaapkamer!

Airconditioning op de slaapkamer!

Vindt u het lastig om in de zomermaanden in slaap te vallen vanwege de warmte? Of heeft u het in de winter te koud om in slaap te komen? Dan is een airconditioning op de slaapkamer precies wat u zoekt. Met de verschillende merken en modellen die wij aanbieden is de keuze eindeloos. Met de juiste airconditioning heeft u jarenlang plezier. Wilt u graag weten welke airconditioning het beste in uw ruimte past? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.

Waarom een airconditioning?

Iedere ruimte op een snelle manier verwarmen of koelen? Plaats een airconditioning. Een raam open zetten helpt, maar gemakkelijk in uw huis komen is verleidelijk voor buitenstaanders. Daarnaast komt ongedierte ongevraagd in huis. Door een airconditioning te plaatsen, sluit u deze ongemakken uit. Houdt de warme nachten tegen en zorg voor een passende airconditioning in huis.

Welke airconditioning is het beste voor de slaapkamer?

In elke ruimte een verkoelend effect? In welke ruimte is het echt belangrijk? Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij gaan graag met u in gesprek en geven u advies op maat. Let hierbij op dat een te warme of een te koude slaapkamer zorgt voor verminderde nachtrust. De ideale temperatuur om te slapen is ongeveer 18 graden. Uiteraard verschilt dit per persoon, maar veel warmer of kouder is niet fijn. Het is ook fijn dat de airconditioning niet veel geluid maakt. Kies daarom voor een airconditioning die minder dan 30 dB produceert. Wij kunnen u de verschillen laten horen en zien, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij de aankoop van een airconditioning.

Gezond of ongezond een airconditioning op de slaapkamer?

Een airconditioning in de slaapkamer is een geschikte oplossing, zolang deze goed gebruikt wordt. Een aantal tips om een airconditioning goed te gebruiken op een slaapkamer.

  • Zorg ervoor dat de koude lucht niet direct op het lichaam gericht is. Door de tocht kunnen klachten op spieren en gewrichten voor komen.
  • De airconditioning niet te koud zetten. Een temperatuurverschil van maximaal 5 graden verschil ten opzichte met de buitentemperatuur is goed. Te veel temperatuurverschil leidt tot verkoudheidsklachten.
  • Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en biedt jarenlang plezier van de airconditioning.
  • Wist u dat er veel verschil zit tussen het geluid van de airconditioning? Zorg voor een stille airconditioning, zodat deze niet de nachtrust verstoord.

Voor meer informatie kunt u bij ‘producten’ kijken of vrijblijvend contact met ons opnemen via info@pt-o.nl of 0183 616 633.

Share this post