Team-Work

Altijd een passende oplossing!

Airconditioning voor meer comfort.

Altijd een passende oplossing. Dat de vraag naar kwaliteit airconditioning in de afgelopen jaren fors gestegen is hoeven wij u niet te vertellen. Het klimaat verandert! Daarbij is de huidige manier van bouwen met veel glas en volgens de geldende isolatienormen ook verandert. Belangrijke factoren die meespelen in de wereld van airconditioning en luchtbehandelingssystemen.

Veel mogelijkheden.

Airconditioning is niet alleen voor koele lucht, maar daarnaast zeer functioneel voor schone en gezonde lucht in de ruimte. Door de luchtkwaliteit te optimaliseren is de werk- en/of leefomgeving een genot om te zijn. Een airconditioner zorgt voor een lagere luchtvochtigheid, waardoor het benauwde gevoel achterwege blijft. Prins Technics biedt verschillende merken en modellen airconditioning aan, zo is er altijd een passend model. Niet alleen voor airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor warmtepompsystemen, chillers en watergekoelde condensingunits kunt u bij ons scoren.

Comfortabel en duurzaam.

De airconditioning systemen die wij leveren kenmerken zich door duurzaamheid, energiezuinig en zeer stil.  Daarbij heeft u keuze uit verschillende systemen neem bijvoorbeeld een single splits of een multi-splits. Meeste gekozen systeem bij particulieren als het om koelen en verwarmen gaat. Daarnaast kunt u kiezen voor een alles omvatten systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een warmtepompboiler of een M-thermal systeem. Daarom altijd een passende oplossing die voldoet aan u wensen.

Over Prins Technics.

Wij luisteren naar onze klanten zodat we een systeem op maat kunnen leveren. Die bovendien voldoet aan alle wensen en behoefte van de klant. Wij hebben uitsluitend topmerken in ons assortiment. Daarom kunnen wij garanderen dat u een aangename, comfortabel en duurzaam klimaat kunt creëren met een van onze producten. Wilt u voor een woning, kantoor of bedrijvenpand een passend luchtbehandelingssysteem? Wij zijn een organisatie met korte lijnen en schakelen snel met u mee. Of het nu gaat om de selectie van de meest geschikte oplossing voor een project, het calculeren van het project of technische ondersteuning. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om u in alle fasen te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Share this post