Barcelona? Zeker, dat is altijd een goed idee!

Let’s go Barcelona!

Vorige week woensdag zijn onze adviseurs samen met onze partnerinstallateurs richting Barcelona vertrokken. Dit omdat wij graag willen laten zien waar het merk Kaysun vandaan komt en waar het voor staat. En hoe kun je dit het beste laten ervaren? Juist, een bezoekje aan het bedrijf die dit merk maakt!

Eerste dag:

12 April 2023.

Heerlijk om vanuit een regenachtig Nederland te vertrekken en iets meer dan 2 uur later aan te komen in een toch wel heerlijk zonnig Barcelona! Vanuit de luchthaven zijn wij richting het hoofdkantoor van Frigicoll gegaan. Hier zijn wij vervolgens gastvrij ontvangen met een heerlijk lunch. Na de lunch heeft de hele groep deelgenomen aan een presentatie over het bedrijf Frigicoll en de producten van het merk Kaysun.

Barcelona

Zo, dat was wel een innoverende middag! Tijd om richting het centrum van Barcelona te vertrekken. Hier hebben we eerst een wandeling door de stad gemaakt om vervolgens richting een heel leuke bierbrouwerij met restaurant te gaan, de Fàbrica Moritz! Dit viel echter wel in de smaak bij de mannen!


Fàbrica Moritz is de oorsprong van hun hele geschiedenis. Waar ze tot op de dag van vandaag bier brouwen in het centrum van de stad. (Lees meer over Fabrice Mortiz…)

Na het avondeten hebben we nog gezellig met een deel van de groep een afzakkertje gedaan in de binnenstad.

Tweede dag:

13 April 2023

Als eerste een heerlijk ontbijt! Daarna zijn we vervolgens met de hele club richting het warehouse van Frigicoll gegaan. Vervolgens hebben we een rondleiding gedaan door het immens grote magazijn van Frigicoll. Nadat we klaar waren met deze rondleiding zijn wij richting het mooie stadje Sitges gegaan. Hier hebben we eerst even van het heerlijk weer genoten op het terras met uitzicht op zee. Echt heel vervelend!

Vervolgens zijn we gaan lunchen bij restaurant Costa Dorada. Chuparse los dedos. (Om je fingers bij af te likken!). Bovendien hadden wij vanuit het restaurant nogsteeds een prachtig uitzicht op de zee. Na de lunch hebben we als afsluiter van deze dag het Museo del Cau Ferrat bezocht.


Museu del Cau Ferrat werd in 1893 opgericht door de kunstenaar Santiago Rusiñol (1861-1931) als een thuiswerkplaats en in 1933 omgebouwd tot een openbaar museum, met behoud van de artistieke geest die de oprichter eraan had gegeven.

Het einde van ons tripje. De tijd is aangebroken om naar de luchthaven te vertrekken. Hier splits de groep echter op. Een deel begint aan de terugreis richting Nederland. Maar er is nog een klein groepje dat nog even een extra dag gaat genieten van Barcelona en omgeving,

La vida no es la que uno vivió, sino la que uno recuerda, y cómo la recuerda para contarla.
“Het leven is niet wat men beleefd heeft, maar wat men zich herinnert, en hoe men het zich herinnert om het te kunnen navertellen”.

Share this post