Pand Kaysun by Frigicoll

Barcelona? Zeker, dat is altijd een goed idee!

Let’s go Barcelona!

Vorige week woensdag zijn onze adviseurs samen met onze partnerinstallateurs richting Barcelona vertrokken. Dit omdat wij graag willen laten zien waar het merk Kaysun vandaan komt en waar het voor staat. En hoe kun je dit het beste laten ervaren? Juist, een bezoekje aan het bedrijf die dit merk produceert!

Eerste dag:

12 April 2023.

Heerlijk om vanuit een regenachtig Nederland te vertrekken en in iets meer dan 2 uur later aan te komen in een toch wel heerlijk zonnig Barcelona! Vanuit de luchthaven zijn wij richting het hoofdkantoor van Frigicoll gegaan. Hier zijn wij vervolgens gastvrij ontvangen met een heerlijk lunch. Na de lunch heeft de hele groep deelgenomen aan een presentatie over het bedrijf Frigicoll en de producten van het merk Kaysun.

Barcelona

Zo, dat was wel een innoverende middag! Tijd om richting het centrum van Barcelona te vertrekken. Joseph Ribe heeft ons de mooie gedeeltes van de binnenstad laten zien om vervolgens richting een leuke bierbrouwerij inclusief restaurant te gaan, de Fàbrica Moritz! Dit viel echter wel in de smaak bij de mannen!


Fàbrica Moritz is de oorsprong van hun hele geschiedenis. Waar ze tot op de dag van vandaag bier brouwen in het centrum van de stad. (Lees meer over Fabrice Mortiz…)

Na het avondeten heeft een deel van de groep nog gezellig een afzakkertje gedaan in de binnenstad van Barcelona.

Tweede dag:

13 April 2023

Barcelona
Het magazijn

Als eerste een heerlijk ontbijt! Daarna is de hele club richting het warehouse van Frigicoll gegaan. HIer hebben wij een rondleiding gekregen door het immens grote magazijn van Frigicoll. Na deze rondleiding zijn wij richting het mooie stadje Sitges gegaan. Hier hebben wij even van het heerlijk weer genoten op het terras met uitzicht op zee. Echt heel vervelend!

Tijd om te gaan lunchen bij restaurant Costa Dorada. Chuparse los dedos. (Om je vingers bij af te likken!). Als afsluiter van deze dag hebben wij een bezoek gebracht aan het Museo del Cau Ferrat.


Museu del Cau Ferrat werd in 1893 opgericht door de kunstenaar Santiago Rusiñol (1861-1931) als een thuiswerkplaats en in 1933 omgebouwd tot een openbaar museum, met behoud van de artistieke geest die de oprichter eraan had gegeven.

Het einde van ons tripje zit erop. De tijd is aangebroken om naar de luchthaven te vertrekken. Hier splits de groep echter op. Een deel begint aan de terugreis richting Nederland. Het andere deel van de installateurs blijft een dag langer om te genieten van het mooie Barcelona.

La vida no es la que uno vivió, sino la que uno recuerda, y cómo la recuerda para contarla.
“Het leven is niet wat men beleefd heeft, maar wat men zich herinnert, en hoe men het zich herinnert om het te kunnen navertellen”.

Share this post