Energiezuinigste airconditioners ter wereld.

Marktleider op het gebied van airconditioning. Fuji Electric produceert de meest geavanceerde en energiezuinige airconditioners ter wereld. De naam van het bedrijf is afgeleid van de berg ‘mount Fuji’. Deze vulkaan is de hoogste berg van Japan en wordt gezien als een heilige berg. Met een airconditioner van dit topmerk kiest u voor Japanse topkwaliteit.

Nog meer voordelen;

Voorsprong in techniek, betrouwbaarheid en ook nog eens energiezuinig!

Bovendien een van de grootste Japanse bedrijven op het gebied van airconditioning. Ze maken de meest betrouwbare en energiezuinige split airconditioning ter wereld. Daar staat tegenover dat Fuji Electric altijd de airconditioners voorziet van de nieuwste en modernste technieken.

Met de inverter techniek is het mogelijk om nauwkeurig het gevraagde vermogen te leveren. De compressor in de buitenunit kan moduleren. Hierdoor is de installatie energiezuiniger en heeft een zeer stille werking. Daarnaast wordt de ruimte sneller op temperatuur gebracht. Waardoor het voordeel ontstaat dat er minder temperatuurschommeling ontstaan.

Energiezuinig & Milieu

Ze maken minder gebruik van fossiele brandstoffen. En houden zich bezig met de opwarming van de aarde. Daarom vinden ze het belangrijk om bij te dragen aan het ontwikkelen van een duurzame economische samenleving. Daardoor is dit een enorm belangrijk uitgangspunt geworden in dit bedrijf.

Ze werken continu aan de ontwikkeling van de producten, dit om nog meer energiebesparing te kunnen realiseren. Maar dat de klant toch kan genieten van alle voordelen van een airconditioning.

Kortom: Het ontwikkelen van airconditioners die het hele jaar door energiezuinig zijn.  En daarnaast de verwachte prestaties levert! Met als uitgangspunt seizoensrendement is hier een resultaat van. Zo dragen ze bij aan een duurzamere samenleving en bespaart de gebruiker aanzienlijk in energiekosten.

Producten

Klik op onderstaande link of klik op een van de afbeeldingen om direct naar het juiste product te gaan.

Klik hier voor het compleet product gamma

Bekijk de folders
van Fuji Electric

Bestel hier een
Fuji Electric onderdeel

Interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.