Energiezuinigste airconditioners ter wereld.

Fuji Electric is een marktleider op het gebied van airconditioning. Dit merk produceert bovendien de meest geavanceerde en energiezuinige airconditioners ter wereld. Kies jij voor een  airconditioner van dit topmerk? Dan kies je voor Japanse topkwaliteit!

De naam Fuji is afgeleid van de berg ‘Mount Fuji’. Deze bekende vulkaan is de hoogste berg van Japan en wordt in dit land gezien als een heilige berg.

Nog meer voordelen;

Voorsprong in techniek, betrouwbaarheid en ook nog eens energiezuinig!

Dit bedrijf is een van de grootste Japanse bedrijven op het gebied van airconditioning. Ze maken de meest betrouwbare en energiezuinige split airconditioning ter wereld. Daar staat tegenover dat Fuji Electric altijd de airconditioners voorziet van de nieuwste en modernste technieken.

Bovendien voeren ze strenge kwaliteitscontroles uit in alle product processen die in eigen fabriek worden uitgevoerd. Dit om steeds de kwaliteit hoog te houden van A tot Z.

Energiezuinig & Milieu

Het bedrijf Fuji Electric maakt bovendien minder gebruik van fossiele brandstoffen en houdt zich bezig met de opwarming van de aarde. Daarom vinden ze het belangrijk om bij te dragen aan het ontwikkelen van een duurzame economische samenleving. Door dit alles is dit een enorm belangrijk uitgangspunt geworden binnen dit bedrijf.

Zo werken ze continu aan de ontwikkeling van de producten. Fuji Electric wil nog meer energiebesparing realiseren. Maar wel met het doel dat de eindgebruiker toch kan genieten van alle voordelen van een airconditioning.

Kortom: Het ontwikkelen van airconditioners die het hele jaar door energiezuinig zijn.  Daarnaast de verwachte prestaties levert! En met als uitgangspunt seizoensrendement is hier een resultaat van. Zo dragen ze bij aan een duurzamere samenleving en bespaart de gebruiker aanzienlijk in energiekosten.

Producten

Klik op onderstaande link of klik op een van de afbeeldingen om direct naar het juiste product te gaan.

Klik hier voor het compleet product gamma

Bekijk de folders
van Fuji Electric

Bestel hier een
Fuji Electric onderdeel

Interesse gewekt?

Ontdek meer over onze producten en projecten. Of neem contact met ons op, wij staan klaar om u te assisteren!