Gezonder binnenklimaat!

Slechte luchtkwaliteit in bijna elk nieuw gebouw.

Gezonder binnenklimaat moet op de agenda! Met de huidige situatie is het zeker van belang. Heeft u al een meting laten doen op het gebied van de luchtkwaliteit?  Uit deze metingen komen resultaten die u kunt gebruiken bij het uitzoeken van de juiste airconditioning of luchtbehandelingssysteem. Het is bewezen dat de meeste gebouwen niet voorzien zijn van een goede luchtkwaliteit. Voorkom dit en zorg dat u op de hoogte bent over de stand van zaken. Zeker in kantoorpanden is dit geen goed nieuws. Een goede luchtkwaliteit zorgt voor een hogere productiviteit van wel 30%! Heeft u een eigen bedrijf of werkt u voor een bedrijf waar de luchtkwaliteit niet goed is? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij voor uw bedrijf kunnen bieden voor een gezonder binnenklimaat. Wij kunnen voor u die metingen regelen en een advies op maat geven.

Luchtkwaliteit wordt beter.

Niet alleen de luchtkwaliteit wordt beter, maar een airconditioning kan door middel van een juiste en goede filters verschillende bacteriën uit de lucht halen die luchtweginfecties kunnen veroorzaken. Bedrijven hebben daardoor minder ziekteverzuim en dat is positief voor bedrijven. De airconditioning met een verse lucht aansluiting ververst 24 uur per dag de lucht door middel van verse buitenlucht. Dit wordt omgezet in schone lucht door verschillende filters. Waardoor u zeker bent van een zuivere lucht in de ruimte wat u weer een gezond binnenklimaat geeft.

<img src="Wolken.jpeg" alt="Gezond binnenklimaat! frisse lucht.">

Goed ventileren.

Natuurlijke ventilatie via roosters en kieren is niet voldoende. De vieze luchtdelen komen naar binnen en blijven in de ruimte hangen. Schone lucht in uw huis of bedrijf is noodzakelijk voor de gezondheid en daarom is goede ventilatie nodig.

Temperatuur regelen.

Daarnaast kan een airconditioning zowel een ruimte verkoelen als verwarmen. Op de airconditioning zitten verschillende standen, zodat u de luchtstroom niet van persoon naar persoon laat gaat.

Share this post