last van warmte

Airconditioning

Last van de warmte in uw woning en/of bedrijfspand?

Ook z’n last van de warmte in de woning en/of bedrijfspand? Doordat de zomers steeds warmer worden in ons land. Jij misschien steeds vaker thuiswerkt door de huidig situatie, maar de concentratie minder wordt door de hoge temperaturen in huis. 

Ben jij nog aan het oriënteren of ben je opzoek naar een airconditioning? Maar je ziet door de bomen het bos niet meer!

Dan heb ik goed nieuws! Bij Prins Technics ben je op het juiste adres voor zowel een airconditioning systeem als voor de installatie hiervan. 

Welk model het beste past in jouw bedrijf of woning? daarbij kan een van onze adviseurs je helpen. Naast het leveren van de producten, werken wij samen met betrouwbare installateurs voor de installatie van het systeem

Voordelen van een airconditioning systeem.

Er zijn vele voordelen op te noemen als het gaat over airconditioning. Het geeft verkoeling op warme dagen, maar ook warmte tijdens koude dagen.  Bovendien zorgt het ook voor een schone lucht in huis, omdat deze continu gezuiverd wordt.

Als de airconditioning gericht aanzet, kun je ook veel besparen op de energiekosten. Het is dus een win win situatie. Een optimaal klimaat met energiebesparing in een!

Daarnaast wordt het klimaat in de woning en/of bedrijfspand vele malen aangenamer. Denk bijvoorbeeld aan beter slapen tijdens de warme dagen waardoor je uitgerust je bed uitkomt. Ook is bewezen dat bij een gereguleerde temperatuur de werkintensiteit gemiddeld 30% hoger is. Vooral voor bedrijven is dit een ideale oplossing. Ben jij al overtuigd? 

Installatie bij Prins Technics

Prins Technics zit al ruim 20 jaar in het vak en is opgericht in 1998. Het doel is om kwalitatieve merken naar Nederland te halen en samen met opdrachtgevers mooie projecten realiseren. Voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven leveren wij producten. Daarbij leveren wij diverse merken en modellen, zodat er altijd een model voor jouw bedrijf of woning is. Ben je benieuwd naar de producten en services die wij kunnen bieden?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen graag meer over onze producten.