Airconditioning ​

Last van de warmte in jouw woning en/of bedrijfspand?

Er zijn vele voordelen op te noemen als het gaat over airconditioning. Het geeft verkoeling op de warme dagen, maar ook warmte tijdens de koude dagen.  Bovendien zorgt het ook voor een schone lucht in huis, omdat deze continu gezuiverd wordt.

Als de airconditioning gericht aanzet, kun je ook veel besparen op de energiekosten. Het is dus een win-winsituatie. Een optimaal klimaat met energiebesparing in een!

Daarnaast wordt het klimaat in de woning en/of bedrijfspand vele malen aangenamer. Denk bijvoorbeeld aan beter slapen tijdens de warme dagen waardoor je uitgerust je bed uitkomt. Ook is bewezen dat bij een gereguleerde temperatuur de werkintensiteit gemiddeld 30% hoger ligt. Kortom vooral voor bedrijven is dit een ideale oplossing.  Maar tegenwoordig ook voor thuis omdat een groot deel van ons land vaker thuiswerkt.

Ben jij al overtuigd! 

Of ben jij nog aan het oriënteren welke airconditioner jij wilt of welke het beste past bij jou situatie? Maar je ziet door de bomen het bos niet meer! Dan heb ik goed nieuws! Bij PT Operations BV ben je op het juiste adres. Een van onze adviseurs kan jou vrijblijvend voorzien van het juiste advies.

Je kunt natuurlijk ook even bellen met met jouw vragen! 
0183-616633

OVER PT OPERATIONS BV​

PT Operations  zit al ruim 20 jaar in het vak en is opgericht in 1998 (voorheen Prins Technics Bv). Het doel is om kwalitatieve merken naar Nederland te halen en samen met opdrachtgevers mooie projecten realiseren. Voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven leveren wij producten. Daarbij leveren wij diverse merken en modellen. Van Split tot Multi split en van VRF tot warmtepompen en boilers.

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen graag meer over onze producten.