Midea klimaatoplossingen!

Of het nu gaat om kantoren, winkels, hotels, zorginstellingen, scholen en distributiecentra: net als woningen moeten ze duurzaam verwarmd én gekoeld gaan worden. Midea MBT heeft zich hierin al wereldwijd ruimschoots bewezen. Met een Midea warmtepompen, chillers of VRF-systemen realiseert u een duurzaam,comfortabel en gezond binnenklimaat!

Dit merk is al lang zeer succesvol in landen zoals Rusland, Spanje, Brazilië, Australië, Israël, Turkije en Saudi Arabië. Het merk groeit nu in Nederland ook hard. Het is een high-tech én goed betaalbaar merk.

Door deze unieke samenwerking kunnen verschillende modellen op de markt gebracht worden en kunnen wij een snelle levering garanderen. Zowel bij het merk Midea als Prins Technics staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat merkt u gelijk.

Midea levert kwalitatief sterke airco’s, waarbij kwaliteit en service centraal staan. Dat zijn ook de speerpunten waar Prins Technics voor staat. Dit maakt deze samenwerking zo uniek! Naast dat Prins Technics de levering verzorgt, bent u bij ons ook op het juiste adres voor montage, het in bedrijf stellen en onderhouden van de nieuwe en bestaande airconditioningsystemen. Dit doen wij zowel bij bedrijven als particulieren.

Niet alleen tijdens de oplevering staan wij voor u klaar, maar ook na de oplevering kunt u bij ons terecht voor vragen of nodige support. Wilt u graag meer informatie ontvangen over verwarming, ventilatie en airconditioning? Neem vrijblijvend contact op met Prins Technics en wij vertellen u graag meer over de innovatie en HVAC-industrie dat Midea te bieden heeft.

Producten

Klik op onderstaande link of klik op een van de afbeeldingen om direct naar het juiste product te gaan.

Klik hier voor het compleet product overzicht van Midea

Bekijk de folders

Bestel hier uw onderdelen

Interesse gewekt?

Ontdek meer over onze producten en projecten. Of neem contact met ons op, wij staan klaar om u te assisteren!