Nippon Electric

 


Het merk Nippon Electric doet niet onder aan de grote reeds bekende merken! Airconditioning van Nippon Electric geeft u gegarandeerd de kwaliteit die u mag verwachten van een airconditioning systeem van deze klasse.

Enjoy the best in efficiency and comfort!

In de zoektocht naar de beste combinatie tussen efficiëntie en comfort. Heeft Nippon Electric verschillende producten uitgebracht. Deze producten zijn alle ontworpen volgens Japans ontwerp en behoren tot het topsegment airconditioners! Of u nu een single split wilt of kiest u toch liever voor een multisplit systeem? Er is altijd wel een systeem die bij uw wensen past. Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende binnenunits. 

Alle units zijn standaard voorzien van wifi. Daarnaast zijn de units niet alleen energiezuinig maar ook zijn ze nog eens laag in het geluidsniveau. En zo zijn er nog vele voordelen te benoemen.

Daarnaast heeft Nippon Electric zich gericht op het vereenvoudigen van de installatie! Het resultaat hiervan is dat de werking en de reiniging voor zowel de eindgebruiker als voor de installateur makkelijk is uit te voeren.

Of u nu wilt u verwarmen of koelen, een Nippon Electric airconditioner regelt het hele jaar door voor u een optimaal binnenklimaat.

Producten

Klik op onderstaande link of klik op een van de afbeeldingen om direct naar het juiste product te gaan.

Klik hier voor het compleet product overzicht

Bekijk hier de folders

Bestel hier een onderdeel

Interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.