Alles voor een comfortabel binnenklimaat

Plakkerige nachten? maak dit verleden tijd!

met een Airconditioning

Plakkerige nachten zijn verleden tijd!Herkend je dit ook? Plakkerige nachten tijdens de zomer maanden?  Waardoor je niet goed aan jouw nachtrust komt! Of als jij je favoriete film of serie wilt kijken maar het te warm is in woonkamer? Of is de woning ook jouw werkplek geworden door de huidige situatie? Waar jij je nu niet goed kunt concentreren omdat de temperatuur te hoog is.  

En wat dacht je van de periode waar de temperaturen dalen! Wij zijn gewend om dan de centraleverwarming aan te zetten. Maar wat als je met een airconditioning de woning ook kunt voorzien van een behaaglijke temperatuur? En het daarnaast ook nog eens flinke besparing op de energiekosten oplevert! Hoe fijn is dat!

Met een airconditioner zijn plakkerige nachten verleden tijd! Lekker ontspannen voor de buis met je favoriete serie. Een heerlijke werkplek waar je met volle concentratie kunt werken. Lagere energiekosten! En dit alles onder het genot van een optimaal en comfortabel binnenklimaat het hele jaar door! Dat willen we allemaal toch wel!  

Prins Technics heeft een ruime keuzen aan airconditioning tegen een zeer goede prijs. Zo bieden wij de volgende top merken aan; Fuji Electric, Kaysun, Nippon Electric, Midea en Klimor.

ZO VEEL MEER DAN ALLEEN koelen

Zowel voor consument als voor ondernemers die graag willen besparen op energiekosten. Door een bewustere keuze te maken in hoe jij jouw woning en/of bedrijfspand wilt koelen of verwarmen. Kun je aan de andere kant vele euro’s besparen. Een airconditioning allang niet meer een systeem wat enkel wordt gebruikt om te koelen. Het heeft veel meer voordelen te bieden dan alleen een ruimte te koelen. 

Kortom zijn er vele verschillende systemen die optimaal geschikt zijn voor jouw woning en/of bedrijfspand. 

Hier een kleine greep  van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

  • Single split om één ruimte te conditioneren.
  • Multisplit systeem. Meerdere ruimtes kunt voorzien van een optimaal binnenklimaat. Met maar één buitenunit.
  • Warmtepomp installatie; Totaaloplossing voor verwarmen, koelen en sanitair water.
  • Warmtepompboilers; Met deze energiezuinige warmtepomp techniek wordt een enorme besparing op energiekosten bewerkstelligd. En dit zonder CO² uitstoot!
  • VRF-systemen voor grote bedrijfspanden, scholen, hotels enz. 

Al deze systemen zijn energiezuinig en leveren een optimaal binnenklimaat. Het is aan jou de keuze welk systeem het beste past bij jouw wensen!

Nooit geen plakkerig buinnenklimaat
Zit u er straks ook zo comfortabel bij?
Ben jij klaar voor een beter en optimaal binnenklimaat?

Wij horen graag wat wat jouw wensen zijn. Onze adviseurs staan voor uiteraard klaar om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw situatie. 

Prins Technics is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van klimaatbeheersingssystemen. Van split tot multisplit systemen van warmtepompen tot warmtepompboilers, VRF tot chillers maar ook LBK kasten.  

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag welke oplossing het beste aansluit op al jouw wensen.