Installatie Midea VRF V6R Heat Recovery systeem in Posterholt


  • 0
  • februari 28, 2022
Project Description

Wanneer

2022

Opdrachtgever

Woonzorgcentrum te Posterholt

Producten

Midea VRF V6R Heat Recovery systeem van 100 kW met 39 cassettes

Dit mooie Midea VRF V6R Heat Recovery systeem van 100 kW is geleverd door Prins Technics met daarbij 39 binnenunits.. Dit is vervolgens door onze partner geïnstalleerd! De geïnstalleerde binnenunits bestaan zowel uit 1-zijdige als 4-zijdige cassettes. Daarbij is er een hoog temperatuur hydro module aangesloten voor het verwarmen van het sanitair water. (80 graden) Met dit systeem is het mogelijk gelijktijdig te koelen en te verwarmen in verschillende ruimtes.

Er is gekozen voor een centrale bediening CCM270. Met deze bedieningen is het mogelijk om op afstand het systeem te bedienen. Denk hierbij aan online monitoring, bedienen op afstand of service op afstand.

Naast dat dit systeem het energielabel van het gebouw verbeterd. Komt het systeem ook nog eens in aanmerking voor subsidie. Klik op deze link om hier meer over te weten te komen. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de Midea VRF V6R Heat Recovery systeem, kunnen ze hier zowel in de zomer als in de winter genieten van een uitstekend binnenklimaat. Bovendien besparen ze op de energiekosten door het zeer lage energieverbruikt van dit VRF systeem.