Over PT Operations

Prins Technics is opgericht in 1998. Sinds 12-2022  is de naam verandert in PT Operations BV.  Het doel blijft nog steeds: kwalitatieve merken naar Nederland halen. Waardoor we samen met opdrachtgevers mooie projecten kunnen realiseren. Er zijn prachtige merken voor koelen, verwarmen en sanitair warm water die in Nederland minder bekend zijn (of waren!), terwijl ze internationaal tot de top behoren.

Flinke groei met Fuji Electric

We begonnen indertijd met merken als Daewoo, Huyndai, Century en Hexair. In1999 kwamen daar de airconditioners van Fuji Electric bij. We groeiden hard en dat leidde in 2003 tot een uitbreiding met de producten van Frost (chillers, rooftops, fancoils). In 2005 verkregen we de importrechten voor Gotec condenswaterpompen. En in 2008 startte de samenwerking met KlimaOprema uit Kroatië (roosters, plenums en meer).

Exclusief importeur van Midea MBT

Sinds 2012 zijn we exclusief Nederlands importeur van Midea MBT. Midea is wereldwijd een van de meest gekozen merken voor verwarmen en koelen. Met Midea warmtepompen, chillers of VRF-systeem realiseert je een duurzaam, comfortabel en gezond binnenklimaat. 

Deskundig partner

We zijn een echte luchtbehandelingsspecialist, we doen dit al meer dan 20 jaar. Of jij nu opzoek bent naar de juiste klimaat oplossing voor een project! Het calculeren hiervan! Of technische ondersteuning nodig. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om in alle fasen van het project te ondersteunen.

Toegankelijk en snel

Omdat wij een kleine organisatie zijn met korte lijnen schakelen wij snel mee! We hebben er zelf een hekel aan als we eindeloos worden doorgeschakeld als we contact opnemen met een bedrijf. Of lang moeten wachten op een reactie. Of allerlei verschillende contactpersonen hebben. Dat doen we zelf dus ook niet.

Nuchter en met beide voeten op de grond

Gewoon doen, dat vinden we belangrijk. No-nonsens, maar gewoon ons werk goed doen, mensen helpen, met elkaar meedenken, samen tot goede oplossingen komen. Dat betekent ook: gewoon doen over de prijs. Er wordt nog vaak te veel betaald in de branche, terwijl er uitstekende oplossingen beschikbaar zijn tegen uitstekende prijzen.

Onze filosofie

Professionele aanpak

Optimale organisatie

Uitgebreide & duidelijke documentatie

Constante ‘upgrade’ van kennisniveau

Is uw interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.