“Renovatie? Dit is de Meest Complete Vakbeurs 2023 In Brabant”

Van dinsdag 23 t/m donderdag 25 mei 2023 neemt PT Operations BV deel aan de vakbeurs Transformatie & Renovatie. Ook hier staan wij met de Midea Building Technologies Warmtepompen en warmtepompboilers. Interesse in alle ins en outs van deze producten? Bezoek dan onze stand 1.B058!

De vakbeurs Renovatie & Transformatie – voorheen RENOVATIE – is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwsector en hun opdrachtgevers bezoeken deze beurs voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Renovatie & Transformatie is slechts toegankelijk voor professionals en interessant vanwege haar marktconforme afspiegeling op de vloer en omdat zich een relevante kennisprogrammering afspeelt. Met een toegangskaart voor de Transformatie & Renovatie beurs kun je ook de beurzen MONUMENT en HOUTBOUW (die gelijktijdig plaatsvinden) bezoeken.

Ben jij aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werk jij voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheidsinstantie? Jij bent betrokken bij renovatie en/of transformatie Dan is dit hét event om naar toe te gaan.

Drie beurzen, één locatie:
Renovatie & Transformatie 2023 wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als de vakbeurzen Monument & Houtbouw, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en over de toepassing van hout in de bouw. Bezoek je de Renovatie & Transformatie, dan heeft u ook gratis toegang tot Monument & Houtbouw.

Gratis toegang voor professionals
Tot en met maandag 22 mei regel je hier gratis een toegangsbewijs. Ná 22 mei kost een toegangskaart € 30,- inclusief BTW.

renovatie transformatiebeurs, Midea

Locatie, data en openingstijden
Dinsdag 23 mei 2023, van 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 24 mei 2023, van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 25 mei 2023, van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

Route en Parkeren

Route naar de Brabanthallen: Klik hier
Parkeren bij de Brabanthallen: Klik hier

Share this post