Ventileren, Verwarmen En Koelen Met Een Systeem!

Geniet van comfort met één van onze energiezuinige systemen!

Kinderen, scholieren, studenten en leraren brengen veel tijd door op school. Daarom is een goede kwaliteit van het binnenklimaat en de luchtkwaliteit van essentieel belang. Jongeren zijn continu in beweging en moeten zich op de juiste momenten in de klas kunnen concentreren. Daarom is het van belang om een comfortabele werk/leer omgeving te creëren. Goed ventileren is daarbij van groot belang, hierdoor krijgt de school en het gebouw een beter binnenklimaat wat vervolgens het comfort verhoogt en een betere luchtkwaliteit oplevert.

Ventilatie in scholen is en wordt steeds belangrijker. Zeker na de hoog oplopende topics van de afgelopen maanden. Dat de ruimtes waarin de jongeren verblijven aan bepaalde wetgeving moeten voldoen is niet nieuw! Maar om dit goed te reguleren is het belangrijk dat elk lokaal en gang een goede klimaatregeling heeft. Dit kan gemakkelijk door een Midea ventilatiesysteem te monteren. Dit systeem heeft ook nog eens het voordeel dat het naast ventilatie ook nog kan verkoelen en verwarmen.. Dus het perfecte systeem waar u in één keer van alle gemakken bent voorzien.

Bij het aanbieden van verschillende klimaatvormen moet goed nagedacht worden. Prins Technics heeft al verschillende projecten in deze branche uitgevoerd en weten precies waar zij over praten. U kunt alle zaken van A tot Z onder één dak regelen. Prins Technics zorgt ervoor dat er een deskundig passende prijsopgave gemaakt wordt en het nodige onderhoud verzorgd kan worden. Alle begeleiding die bij deze werkzaamheden komen kijken lopen via Prins Technics. 

Onze systemen zijn erg stil en energiezuinig en bieden groot comfort. Daarnaast berekenen wij de juiste luchtsnelheid. Natuurlijk wilt u dat een ventilatiesysteem zo min mogelijk hinder geeft in de school of ander gebouw. Daarom adviseren wij te kiezen voor een stil ventilatiesysteem die de omgeving koelt of verwarmt met een zeer lage geluidsproductie. Als specialist verkopen wij moderne systemen die zo goed als stil zijn.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Prins Technics het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij uw school of bedrijf kunnen bieden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag met u in gesprek.

https://www.facebook.com/pg/Prinstechnicsbv

https://www.instagram.com/prinstechnics/

https://www.linkedin.com/company

Share this post