DE VERSCHILLENDE SOORTEN AIRCONDITIONING​ SYSTEMEN​

De verschillende soorten airconditioning​ systemen

Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van een passende airconditioning best lastig kan zijn. En dat u soms verdwaald in de enorme keuzes aan verschillende soorten airconditioning systemen. Wat voor systeem past het beste in uw woning en/of bedrijf? Welke capaciteit is voldoende voor de ruimte? Hoeveel ruimtes wilt u voorzien van? Of wilt u een totaal oplossing voor uw woning en/of bedrijf? 

Doordat wij enkel en alleen met kwaliteitsmerken in ons assortiment hebben bent u gegarandeerd van een uitstekende airconditioning. Hieronder hebben wij voor u onze merken op een rijtje gezet. 

Airconditioner van Fuji Electric

De airconditioners van het merk Fuji Electric komen uit de Fujitsu-General groep. In meer dan 20 landen staat Fuji Electric hoog in de top en daarom heeft Prins Technics dit merk naar Nederland gebracht. 

Fuji Electric biedt vele verschillende airconditioning  systemen. Van wandmodellen, plafondmodellen, kanaalmodellen, multisplit systemen tot lage temperatuur systemen voor uw wijnkelder of serverruimte systemen voor uw IT-oplossing.

Klik hier voor meer informatie over dit merk.

Airconditioner van Kaysun

Het merk Kaysun biedt met een uitgebreid aanbod dat wordt ondersteund door een voortdurend evoluerend.. Daarom blijven we trouw aan de filosofie van dit merk: een balans tussen technologie, efficiëntie, kosten en garantie.

UIteraard heeft ook Kaysun verschillende systemen te bieden. Wandmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen tot multisplit systemen waar u een hydraulische kit op aan kunt sluiten waardoor u ook nog eens uw sanitair water kunt verwarmen. 

Ook bieden wij luchtreinigers van Kaysun aan.  Het woord luchtreiniger zegt natuurlijk al voldoende! Maar dit apparaat zorgt er voor dat u geniet van een schone en gezuiverde omgevingslucht. Het haalt voor 99% de schadelijke bacteriën en kleine stofdeeltjes uit de lucht.  

Klik hier voor meer informatie over dit merk.

Airconditioner van NIppon Electric

Het merk Nippon Electric is een nieuw speler op de airconditioningmarkt. Maar doet zeker niet onder aan de reeds bekende merken. Zo is er altijd een passende oplossing. Bovendien zijn alle modellen voorzien van de laatste technieken. En werken ze allemaal op het R32 koudemiddel. Naast dit alles zijn alle units ook nog eens voorzien van standaard wifi. En zo zijn er nog meer voordelen te benoemen.

Nippon Electric heeft wandmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en mutlisplit systemen. Die voor u het gehele jaar een optimaal binnenklimaat kunnen garanderen. 

Klik hier voor meer informatie over dit merk.

Airconditioner van Midea

Door de Midea groep worden hogere eisen gesteld aan de componenten die gebruikt worden bij de productie van de Midea HBT VRF systemen. Hierdoor scoren de Midea HBT producten beter ten opzichte van de standaard Midea producten op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. 

Midea & Prins Technics staan samen voor service en kwaliteit!

Ook Midea heeft een ruimt assortiment. Zo kunt u kiezen uit een warmtepomp, M-thermal systeem, VRF systemen, chillers met een ruime keuze aan binnenunits. Hier vindt u dus ook de alles omvattende systemen die niet alleen koelen/verwarmen maar ook uw sanitair water verwarmen. 

Klik hier voor meer informatie over dit merk.

Alle bovengenoemde merken kunnen u woning en/of bedrijf voorzien van een optimaal binnenklimaat het gehele jaar door. Het is aan u welk systeem het beste past bij al uw wensen!

INTERESSE IN EEN VAN ONZE AIRCONDITIONINGSYSTEMEN?

 Dan bent u bij Prins Technics op het juiste adres.
Al meer dan 20 jaar zitten wij in het vak en weten wij als geen ander welke airconditioner
bij uw bedrijf of in uw woning past. Het is belangrijk dat de airconditioner op de ruimte is
afgesteld, zodat u jarenlang plezier heeft van uw airconditioner.

Prins Technics is al jarenlang de specialist op het gebied van levering, montage, onderhoud
en voor het voorzien van advies op maat. Wij zijn ook nog eens actief door het hele land.

Door verschillende samenwerkingspartners kunnen wij een snelle levering garanderen

en kunt u snel genieten van een airconditioner

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bespreken.