Vochtig? Een airconditioning is de oplossing

Onregelmatige temperaturen en vocht in huis of kantoor?

Nederland staat bekend als een land waar de temperaturen vaak schommelen. In de zomer kan het oplopen tot 30℃ en in de winter is het zo 35 graden lager. Voor het vochtgehalte is het beter als de temperatuur in huis hetzelfde blijft. Door een airconditioning in huis te plaatsen creëer je een stabiele temperatuur. Dit zorgt namelijk voor een beter en comfortabel binnenklimaat op elk moment van het jaar. Daarnaast zorgt een airconditioning ook voor een gefilterde en gezondere lucht.

Keuze is reuze, maar welk keuze is de juiste?

Het is belangrijk om een gepaste airconditioning in huis of op kantoor te plaatsen. Welke airconditioning capaciteit past in de ruimte? Wij hebben diverse experts in dienst die precies weten welk merk en model bij uw leefomgeving past. Van wand-, cassette-, kanaal-. tot totaal oplossingen die ook kunnen voorzien van warm tapwater!  Voor iedere ruimte groot of klein is een product op maat beschikbaar.

vocht in huisVocht in huis en of kantoor? Een airconditioning is de oplossing

De herfst staat bijna voor de deur en dat betekent dat vochtproblemen in huis gaan toenemen. Door een airconditioning aan te schaffen is het verlagen van de luchtvochtigheid simpel. Het ontvochtigingssysteem van een airconditioningsysteem is zeer efficiënt. Hierdoor kan de lucht tot wel 24 liter water per 24 uur afgezogen. Vraag vrijblijvend naar de condities van de verschillende airconditioners bij een van onze adviseurs.

Airconditioning als oplossing

Iedereen kent wel de bekende gebruikte middelen om overtollig vocht uit de de lucht absorberen. Maar ook weleens aan een airconditioning gedacht? Dit terwijl deze het mogelijk maakt om warme, vochtige lucht in koude, drogere lucht te veranderen. Zowel bij extreme temperatuur- als vochtproblemen zorgt een airconditioning voor een constant vochtigheidsniveau. Dit loopt op tot ongeveer 50%, ongeacht de gedetecteerde vochtigheid in de ruimte.

Share this post