BE READY TO MAK A DIFFERENCE

Warmtepompen, Midea

WARMTEPOMPEN & WARMTEPOMBOILERS

TOTALE KLIMAATOPLOSSING MET MAAR 1 SYSTEEM!

DISCOVER REAL PEACE OF MIND AT HOME

Opzoek naar een totaal oplossing voor jou bedrijf of woning? Een Warmtepomp of warmtepompboiler van het merk Midea biedt jouw een betrouwbare oplossing!

Warmtepompen en boilers

Welke systemen zijn dat dan?

Op deze pagina laten wij je een overzicht zien van de warmtepompsystemen & warmtepompboilers van het merk Midea met fantastische eigenschappen die een zeer complete klimaatoplossing bieden.  

Video afspelen

kies voor duurzaam

Warmtepompen, warmtepompboilers

Warmtepompsystemen

M-Thermal

De warmtepompsystemen van Midea zijn geschikt voor het verwarmen, koelen van ruimtes alsmede de productie van sanitair warm water. Het voorziet jouw woning of bedrijf van een totaal oplossing het hele jaar door. 

Daarnaast is het systeem te koppelen aan andere bronnen zoals zonnecollectoren of een cv-ketel. 

Midea lucht/water warmtepompen haalt ruim driekwart van zijn geleverde energie uit de buitenlucht, de andere kwart wordt gehaald uit het elektriciteitsnet. 

Warmtepompen en boilers

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler is een uitstekende oplossing voor de productie van warm tapwater bij huishoudelijke toepassingen. Het biedt hetzelfde comfort als een cv-ketel of een elektrische boiler, maar verbruikt aanzienlijk minder energie!

Werking bij alle temperaturen

Het werkgebied van de Midea warmtepompboiler ligt tussen -20°C en 43°C. Tussen deze temperaturen heeft u altijd snel warm tapwater in huis.

Werking van een warmtepompboiler.
De Midea warmtepompboiler geeft warmte die in de omgevingslucht aanwezig is met behulp van een compressor af aan water. Deze warmte uit de omgevingslucht is gratis. Met deze energiezuinige warmtepomp techniek wordt een enorme besparing op energiekosten bewerkstelligd, dit is 75% (ten opzichte van een elektrische boiler). Ook ten opzichte van verwarmen met een cv-ketel is er een flinke besparing tot 50% te realiseren.

Nog meer voordelen voor warmtepompen en warmtepomboilers!

deze systemen

komen namelijk in aanmerking voor subsidie!

Interesse Gewekt?​

Nog even in het kort samengevat! Een alles in een oplossing met het oog op de toekomst!  Bovendien is er een subsidie mogelijk. Klik hier voor meer informatie hierover.

Onze Adviseur bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.
Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!