Warmtepomp energieneutraal

Warmtepompen energieneutraal.

Wat kost een warmtepomp?

Dit is een vraag die wij vaak horen, maar weet u ook wat een warmtepomp oplevert? Wilt u samen met bedrijven of woningen de eerste stap naar energieneutraal zetten? Niet alleen energieneutraal staat in de huidige samenleving centraal, maar door een warmtepomp aan te sluiten is de besparing op uw energierekening aanzienlijk hoog. Binnen een levensduur heeft de warmtepomp zich dubbel en dwars terugverdient. Wat de warmtepompen energieneutraal maakt. Niet alleen voor de besparing is een warmtepomp gunstig, maar door een warmtepomp te installeren draagt u tevens uw steentje bij voor een schonere aarde door minder CO2 uit te stoten. Daarnaast is een warmtepomp ook nog eens goed te combineren met zonnepanelen.

Zoveel besparingen.<img src="landschap jpeg" alt="windmodel voor een beter klimaat.">

Een huis gasloos maken of een nieuwbouwhuis dat al gasloos is? Warmtepompen maken geen gebruik van fossiele brandstoffen, maar elektriciteit. Dit is veel goedkoper en beter voor het klimaat. Daardoor stelt de rijksoverheid een subsidie beschikbaar. Deze subsidie kan oplopen tot wel honderden euro’s. Dit maakt dat de terugverdientijd veel korter wordt. Voor particulieren en zakelijke klanten is er de ISDE subsidie. Op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland vindt u meer informatie omtrent de verschillende regelingen. Het overgrote deel van de energie die nodig is om te verwarmen, wordt uit een bron onttrokken zoals de buitenlucht of de grond. Wilt u graag meer weten over besparingen en voordelen van een warmtepomp? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij voorzien u van de juiste informatie.

Klik hier voor meer informatie over deze ISDE subsidie. 

Prijs het laagst bij vloerverwarming en goede isolatie.

Om meer rendement te halen is het slim om niet alleen een warmtepomp te installeren, maar ook vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren aan te brengen. Zo hoeft de warmtepomp minder hard te werken en zijn de kosten aanzienlijk lager. Bij goede isolatie is er minder vermogen van de warmtepomp nodig en qua aanschafprijs en verbruik de goedkoopste optie. Dus meer comfort met een alles omvattend systeem. Die bovendien ook nog eens een optimaal binnenklimaat voor u creëert. En niet geheel onbelangrijk, het geeft u ook nog eens minder energie kosten!

Laten we samen Nederland verduurzamen.

Share this post