Cassettemodellen

Cassettemodellen van Fuji Electric ten behoeve van de Aqua DX.

De Aqua DX kan op vrijwel het volledige gamma van Fuji Electric binnendelen worden aangesloten. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zodoende kan er voor elk interieur een passende, esthetische oplossing worden gerealiseerd.

Hieronder het overzicht van de beschikbare Cassettemodellen van Fuji Electric die u moeiteloos kunt aansluiten op de Aqua Dx unit.

R32 Compacte Cassettemodel
RCG-07 t/m 24KVLA-1.

Door de nieuwste technieken is de uitblaas geoptimaliseerd. Waardoor er een zo aangenaam mogelijke luchtstroom ontstaat. Het tijdloze ontwerp en zijn krachtige prestaties garanderen een comfortabel binnenklimaat. Deze cassette beschikt over verschillende functies waarmee u het binnenklimaat volledig naar uw hand kunt zetten. 

Het nieuw eco-design ontwerp met hoge seizoen rendementen heeft een economische werkingsfunctie om energie te besparen. Daarnaast werkt deze unit tot zeer lage buitentemperaturen. Heeft een automatische herstart na spanningsuitval. En is aan te sturen via wifi, KNX of Modbus. (Optie). Ook is het mogelijkheid om de unit in te stellen als enkel verwarmen.

Wordt geleverd met een infrarode bediening.

R32 Cassette
RCG-36KRLB-1

Ook dit model is uitgerust met een roundflow luchtverdeling. Elke louver kan individueel worden ingesteld om het optimale comfort te realiseren. Daarnaast heeft deze reeks een plat design en is zeer energie-efficiënt. En door de nieuwste technieken is de uitblaas geoptimaliseerd. Waardoor er een zo aangenaam mogelijke luchtstroom ontstaat. Deze cassette beschikt over verschillende functies waarmee u het binnenklimaat volledig naar uw hand kunt zetten. 

Dit model heeft een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Automatische herstart na spanningsuitval. Bewegingssensor voor energiebesparing (optie). Deze sensor zorgt ervoor dat de unit op auto-saving of auto-off gaat als er niemand in de ruimte aanwezig is. Ook heeft deze unit het voordeel dat u het aan kunt sturen via wifi, KNX of Modbus.(optie). Daarnaast is het ook mogelijk om de unit in te stellen op enkel verwarmen.
Inclusief touch bediening.


Bekijk ook: