Cassettemodellen van Fuji Electric ten behoeve van de watergekoelde condensingunit.

Het cassettemodel van Fuji Electric is moeiteloos aan te sluiten op de watergekoelde Condensingunit. Uiteraard zijn deze modellen in verschillende capaciteiten te verkrijgen. Zodat er altijd een passende unit is voor de juiste oppervlakte van de ruimte.

De watergekoelde Condensingunit kan op vrijwel het volledige gamma van Fuji Electric binnendelen worden aangesloten. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zodoende kan er voor elk interieur een passende, esthetische oplossing worden gerealiseerd.

cassettemodel

R32 Compacte Cassettemodel

Door de nieuwste technieken die zijn toegepast in dit cassettemodel is de uitblaas geoptimaliseerd. Waardoor er een aangename luchtstroom ontstaat. Het tijdloze ontwerp en zijn krachtige prestaties garanderen een comfortabel binnenklimaat. Deze cassette beschikt over verschillende functies waarmee u het binnenklimaat volledig naar uw hand kunt zetten. 

Het nieuw eco-design ontwerp met hoge seizoen rendementen heeft een economische werkingsfunctie om energie te besparen. Daarnaast werkt deze unit tot zeer lage buitentemperaturen. Heeft een automatische herstart na spanningsuitval. En is aan te sturen via wifi, KNX of Modbus. (Optie). Ook is het mogelijkheid om de unit in te stellen als enkel verwarmen.

Het cassette model is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en worden standaard geleverd met een infrarode bediening.

Cassettemodel

R32 Roundflow Cassette

Ook dit model is uitgerust met een roundflow luchtverdeling. Elke louver kan individueel worden ingesteld om het optimale comfort te realiseren. Daarnaast heeft deze reeks een plat design en is zeer energie-efficiënt. En door de nieuwste technieken is de uitblaas geoptimaliseerd. Waardoor er een zo aangenaam mogelijke luchtstroom ontstaat. Deze cassette beschikt over verschillende functies waarmee u het binnenklimaat volledig naar uw hand kunt zetten. 

Dit model heeft een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Automatische herstart na spanningsuitval. Bewegingssensor voor energiebesparing (optie). Deze sensor zorgt ervoor dat de unit op auto-saving of auto-off gaat als er niemand in de ruimte aanwezig is. Ook heeft deze unit het voordeel dat u het aan kunt sturen via wifi, KNX of Modbus.(optie). Daarnaast is het ook mogelijk om de unit in te stellen op enkel verwarmen.
Ook deze cassettemodel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en worden standaard geleverd met een touch bediening.