Kanaalmodellen

R32 kanaalmodellen van Fuji Electric ten behoeve van de Aqua DX.
De Aqua DX kan op vrijwel het volledige gamma van Fuji Electric binnendelen worden aangesloten. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zodoende kan er voor elk interieur een passende, esthetische oplossing worden gerealiseerd. Hieronder het overzicht van de beschikbare kanaalmodellen van Fuji Electric die u moeiteloos kunt aansluiten op de Aqua Dx unit.

R32 Compacte Kanaal modellen
RDG-07 t/m 18KLLAP

Dit compacte kanaalmodel is geschikt voor het koelen en verwarmen van kantoorruimtes, kamers of winkels met een oppervlakte tussen 20 en 60 m². Dit model heeft 2 installatie mogelijkheden. Zo kunt u het als plafond modelplaatsen maar ook als vloermodel.

Het Compacte ontwerp heeft een ingebouwde condenspomp. Dit model kunt u moeiteloos plaatsen op een plaats waar de ruimte beperkt is. Het aanzuig filter is standaard meegeleverd bij dit model. Uiteraard is de unit voorzien van hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Heeft daarbij heeft deze unit ook een automatische herstart na spanningsuitval. Ook is deze unit aan te via wifi, KNX of Modbus. (optie) Wilt u enkel verwarmen? geen probleem ook deze functie zit op deze unit.

Geleverd met een vaste bediening. Deze bediening heeft de functies zoals: weektimer, temperatuur timer en ruimtesensor.

R32 Kanaal modellen
RDG-18 & 36KHTAP

De nieuwste generatie kanaalmodellen van Fuji Electric hebben een automatische luchtstroom aanpassing en een statische druk tot 200Pa. Daarnaast zijn alle modellen standaard voorzien van een condenswaterpomp.

Dit vernieuwde model heeft een ingebouwde condenspomp. Uiteraard is ook deze unit voorzien van hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Heeft deze unit daarbij ook een automatische herstart na spanningsuitval. Wat ook nog eens super fijn is dat kanaalmodel 18 een zeer stille werking heeft: slechts 28 dB(A).  Deze units zijn uiteraard aan te via wifi, KNX of Modbus. (optie) Wilt u enkel verwarmen? geen probleem ook deze functie zit op deze unit. Let op! Bij deze unit wordt geen aanzuigfilter meegeleverd. (optie)

Geleverd met een touch bediening (Nederlandstalig)