Kanaalmodellen van Fuji Electric ten behoeve van de Aqua DX.

kanaalmodelHet Kanaalmodel van Fuji Electric is moeiteloos aan te sluiten op de watergekoelde Condensingunit. Uiteraard zijn deze modellen in verschillende capaciteiten te verkrijgen. Zodat er altijd een passende unit is voor de juiste oppervlakte van de ruimte.

De watergekoelde Condensingunit kan op vrijwel het volledige gamma van Fuji Electric binnendelen worden aangesloten. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zodoende kan er voor elk interieur een passende, esthetische oplossing worden gerealiseerd.

R32 Compacte Kanaalmodel

Dit compacte kanaalmodel is geschikt voor het koelen en verwarmen van kantoorruimtes, kamers of winkels met een oppervlakte tussen 20 en 60 m². Dit model heeft 2 installatie mogelijkheden. Zo kunt u het als plafond modelplaatsen maar ook als vloermodel.

Het Compacte ontwerp heeft een ingebouwde condenspomp. Dit model kunt u moeiteloos plaatsen op een plaats waar de ruimte beperkt is. Het aanzuig filter is standaard meegeleverd bij dit model. Uiteraard is de unit voorzien van hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Heeft daarbij heeft deze unit ook een automatische herstart na spanningsuitval. Ook is deze unit aan te via wifi, KNX of Modbus. (optie) Enkel en alleen verwarmen? Geen probleem ook deze functie zit op deze unit.

Het kanaalmodel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en worden standaard geleverd met een vaste bediening. Deze bediening heeft de functies zoals: weektimer, temperatuur timer en ruimtesensor.

R32 Kanaalmodel

Dit vernieuwde model heeft een ingebouwde condenspomp. Uiteraard is ook deze unit voorzien van hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Heeft deze unit daarbij ook een automatische herstart na spanningsuitval. Wat ook nog eens super fijn is dat kanaalmodel 18 een zeer stille werking heeft: slechts 28 dB(A).  Deze units zijn uiteraard aan te via wifi, KNX of Modbus. (optie) Ook enkel verwarmen is mogelijk met deze unit.

Ook dit kanaalmodel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en worden standaard geleverd met een touch bediening (Nederlandstalig)

Let op! Bij deze unit wordt geen aanzuigfilter meegeleverd. (optie)