Vloermodel

Vloermodel van Fuji Electric ten behoeve van de watergekoelde Condensingunit.

Grote keuze aan binnendelen van Fuji Electric die u kunt aansluiten op de Aqua DX. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zo is er voor elk interieur een passende oplossing.

Hieronder ziet u het overzicht van de beschikbare vloermodellen van Fuji Electric die u moeiteloos kunt aansluiten op de Aqua DX.

 

R32 Vloermodel
RGG-09 t/m 14KVCA

Deze unit is geschikt voor het koelen of verwarmen van kleine ruimtes tussen 20 en 45 m². Dankzij de compacte afmetingen en aanzuigmethode over het volledige oppervlak kan het toestel geïnstalleerd worden onder een raam, in een nis en zelfs half ingebouwd in de muur.

Het tijdloze ontwerp past vrijwel in elk interieur. Daarnaast heeft dit model een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Bovendien zal de unit bij spanningsuitval automatische herstarten. En natuurlijk energiezuinig met zijn energielabel  A++ in koel stand en A+ in verwarmen, met 4,91 EER en 4,43 COP. Ook super fijn is zijn lage geluidsniveau van slecht 22 dB. En de twee ingebouwde fan motoren zorgen voor een gespreide luchtstroom. Omdat de unit een automatische lekdetectie functie heeft geeft dit extra veiligheid aan het gebruik van dit vloermodel. Je kunt de unit zo instellen dat de kamertemperatuur tijdens de wintermaanden niet onder de 10°C zakt. Zo ben je er zeker van dat de kamer niet te koud wordt. Zo verwarm je in de winter tot een buitentemperatuur van -15°C en koel je in de zomer tot een buitentemperatuur van 46°C.

Dit vloermodel is aan te sturen via Wifi, KNX of Modbus (optie).

Als extra is deze unit voorzien van een Long life ion filter & Appel catechin filter. Deze speciale filters in de unit maken meteen korte metten met vervuilde lucht.

 
Wordt geleverd met infrarode bediening.