Wandmodellen

Binnenunit aangesloten op Aqua DX

Wandmodellen van Fuji Electric ten behoeve van de Aqua DX unit.

De Aqua DX kan op vrijwel het volledige gamma van Fuji Electric binnendelen worden aangesloten. Bijvoorbeeld cassette-, kanaal-, wand- en plafondmodellen. Zodoende kan er voor elk interieur een passende, esthetische oplossing worden gerealiseerd.

Hieronder het overzicht van de beschikbare wandmodellen van Fuji Electric  die u moeiteloos kunt aansluiten op de Aqua Dx unit. Deze modellen bieden u vele mogelijkheden.

R32 Deluxe Wandmodellen
RSG-07 t/m 14KM.

Het deluxe R32 wandmodel is bijzonder stil, heeft een stijlvol vierkant design en biedt alle standaard functionaliteiten.Het koelmiddel R32 garandeert optimale prestaties met een lagere milieu-impact.

Dit wandmodel met zijn slechts 22cm diepte past moeiteloos in elk interieur! Bovendien heeft deze unit een hoge energierendement (SCOP 4.4 en SEER 7.4). Deze unit heeft een economische werkingsfunctie om energie te besparen. Daarnaast is deze unit zeer stil in het geluidsniveau: in koelmodus, slechts 20 dB(A). Bovendien nog een voordeel van deze unit is dat deze unit een 10°C verwarmingsmodus heeft en kan met de 20 minuten boost functie snel uw ruimte koelen/verwarmen. En omdat deze unit ook nog eens een Ion ontgeuringsfilter met lange levensduur heeft, geeft dit ook nog eens een schone en gezuiverd lucht.

Inclusief infrarode bediening.

Wandmodellen KMCC

R32 Deluxe Wandmodel
RSG-18 t/m 24KM

Het deluxe R32 wandmodel is bijzonder stil, heeft een stijlvol vierkant design en biedt alle standaard functionaliteiten.Het koelmiddel R32 garandeert optimale prestaties met een lagere milieu-impact.

Het ecodesign ontwerp met hoog seizoensrendement heeft een economische werkingsfunctie. Dit geeft een energie besparen. Deze unit heeft een krachtige werkingsfunctie: hiermee kunt u de ruimte snel op temperatuur brengen. Zo heeft deze unit de het voordeel dat u de koelleiding vanuit 6 kanten kunt aansluiten. Deze unit heeft ook een automatische herstart na spanningsuitval en heeft een werking bij lage buitentemperaturen. En ook deze unit is aan te sturen via wifi.

Inclusief infrarode bediening.

Wandmodellen KMTA

R32 Design Wandmodel
RSG-07 t/m 14KG

Het nieuwe R32 wandmodel van Fuji Electric is ontworpen om moeiteloos in elk interieur te passen. Met zijn tijdloze ontwerp en met zijn vlakke paneel zijn de modellen uit de KG serie een echte eyecatcher! De KG serie is bekroond met de Good Design Award.

Ook deze unit heeft een zeer gunstig energierendement (SCOP 5.1 en SEER 8.5). Daarnaast heeft deze unit een een energieklasse verwarmen A+(++) / koelen A++(+). Zoals de voorgaande modellen is deze unit voorzien van het koudemiddel R32 (minder milieu-impact). Onder andere heeft deze unit een bewegingssensor voor energiebesparing.  Zo heeft dit wandmodel ook een zeer laag geluidsniveau in stille koelmodus dit is slechts 19 dB(A).  Ook deze unit is aan te sturen via Wifi, of zelfs KNX of Modbus.

Inclusief infrarode bediening.

wandmodellen KGTB